Retour
Als klant heeft u 14 dagen na de aankoop het recht om uw product te retourneren zonder een reden. Nadat u dit heeft aangegeven heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen, u ontvangt het geld binnen 7 dagen nadat wij het product binnen hebben op uw rekening.
Wel zijn de kosten die worden gemaakt voor de verzending voor de klant zelf. Het spreekt voor zich dat deze producten bij retourzending is dezelfde staat moeten zijn als bij de levering. IJsselmeubel is niet verantwoordelijk voor mogelijke schade die de producten oplopen tijdens de retourzending.

Retourzending
U hebt meerdere opties om het product te retourneren. Omdat wij een eigen bezorgservice hebben raden wij aan het product door ons op te laten halen, wij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens de retourzending. U kunt het product ook terug sturen via een extern bedrijf. Daarbij is het ook mogelijk om de producten zelf terug te brengen op onze locatie in IJsselmuiden. Hiervoor moet u eerst contact met ons opnemen op ons emailadres info@ijsselmeubel.nl of een van de andere contactmogelijkheden. 

Maatwerk
Producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour worden gedaan. Mocht er iets mis zijn gegaan of komt het geleverde product niet overeen met het bestelde product? Dan horen we dit graag zo snel mogelijk en zullen we samen zo snel mogelijk zoeken naar een oplossing. 

Ruilen
Wij ruilen onze producten gratis om binnen 14 dagen! Als er een product omgeruild moet worden zijn de bovenstaande voorwaarden van toepassing. Het oude product kan direct worden meegenomen als het nieuwe wordt gebracht.

Garantie
Op al onze producten zit de wettelijke 2 jaar garantie. Op sommige producten zit zelfs nog meer garantie, dit hangt af van onze leveranciers. Bij elk product staat aangegeven hoelang de garantie is. Als er iets niet goed is met de producten horen we dit graag zo snel mogelijk via onze e-mail: info@qualant.nl. Dit werkt makkelijker met foto's. 

STUUR ONS EEN E-MAIL

Gratis retourneren

100% tevredenheidsgarantie

Klant is koning

Snel en makkelijk contact

Snelle levering

Binnen 24 uur mogelijk!

Scherpe prijzen

Bespaar makkelijk

Over ons

IJsselmeubel is een jong, groeiend bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie IJsselmuiden, maar richten ons op heel Nederland en sinds kort ook België!


De reden dat we onze producten zo goedkoop aan kunnen bieden is dat we veel processen zelf in handen hebben. Dus geen dure verzending, geen callcenters. Hierdoor hebben we ook korte lijntjes met onze klanten en zijn we erg flexibel. U vraagt, wij draaien. Wij worden echt blij als we een mooi product, helemaal naar jou wens, bij jou kunnen afleveren. 


Wil je een keer komen kijken naar een product van ons? Of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan bijna 24-7 voor je klaar om het antwoord te kunnen geven op jouw vragen. We zien je bestelling graag tegemoet en hopen dat iedereen veel plezier kan beleven aan onze producten!

Adres: Kerkepad 4 
8271 AX IJsselmuiden
Let op: U kunt hier alleen terecht op afspraak.