Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Om nog langer van onze producten te kunnen genieten raden wij aan om de producten goed te onderhouden. Hier bieden wij in onze webshop verschillende onderhoudsproducten voor aan. Deze onderhoudsproducten zijn geschikt om onze meubels te onderhouden. Wij kunnen ook advies geven welke onderhoudsproducten jij het beste kunt gebruiken!

Wij hebben op de eetkamerstoelen en -banken ook nog een extra service. De vlekkenservice. Die kun je ook bij onze onderhoudsproducten vinden, en hier kunnen wij ook advies over geven.

STUUR ONS EEN E-MAIL

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat op 1

Snelle levering

Binnen 5 werkdagen in huis

Veilig betalen

Met Ideal, maar ook achteraf

Over ons

IJsselmeubel is een jong, groeiend bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie IJsselmuiden, hier kan je langskomen op afspraak! We richten ons op heel Nederland met onze eigen bezorgservice.

De reden dat we onze producten zo goedkoop aan kunnen bieden, komt omdat we veel processen zelf in handen hebben. Wij hebben dus geen dure verzending, geen dure callcenters. Hierdoor hebben we ook korte lijntjes met onze klanten en zijn we erg flexibel. Jij vraagt, wij draaien. Wij worden echt blij als we een mooi product, helemaal naar jouw wens bij je kunnen afleveren.

Wil je een keer komen kijken naar een product van ons? Of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan bijna 24/7 voor je klaar om het antwoord te geven op alle vragen. We zien je bestelling graag tegemoet en willen graag dat iedereen veel plezier kan beleven aan onze producten!