Wij streven ernaar om alle bestellingen binnen 5 werkdagen bij u af te leveren, mocht u voor spoedlevering kiezen dan kunnen we binnen 48 uur bij u langskomen! Bij de producten staat ook de bezorgtijd in aantal dagen, dit gaat om werkdagen. 

Om de kosten zo laag mogelijk te houden bezorgen dat we de meeste producten zelf. Afhankelijk van de route van de bezorger wordt de datum dan bepaald. je wordt van tevoren ingelicht over de leverdatum.
Als je vragen hebt over de levering of een precieze leveringsdatum wilt weten kun je altijd contact met ons opnemen.

De verzendkosten van onze producten zijn €39,-. Als de waarde van uw bestelling boven de €250,- betaald u geen verzendkosten. 

Leveringen op de waddeneilanden en in autovrije gebieden vallen niet onder de standaard bezorging, mocht je hier een bestelling willen laten bezorgen vragen we je van tevoren even contact met ons op te nemen. 

STUUR ONS EEN E-MAIL

Gratis retourneren

100% tevredenheidsgarantie

Klant is koning

Snel en makkelijk contact

Snelle levering

Binnen 24 uur mogelijk!

Scherpe prijzen

Bespaar makkelijk

Over ons

ijsselmeubel is een jong, groeiend bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie IJsselmuiden, maar richten ons op heel Nederland en sinds kort ook België!

De reden dat we onze producten zo goedkoop aan kunnen bieden is dat we veel processen zelf in handen hebben. Dus geen dure verzending, geen callcenters. Hierdoor hebben we ook korte lijntjes met onze klanten en zijn we erg flexibel. U vraagt, wij draaien. Wij worden echt blij als we een mooi product, helemaal naar jou wens, bij jou kunnen afleveren. 

Wil je een keer komen kijken naar een product van ons? Of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan bijna 24-7 voor je klaar om het antwoord te kunnen geven op jouw vragen. We zien je bestelling graag tegemoet en hopen dat iedereen veel plezier kan beleven aan onze producten!