Klachten

Wij streven er natuurlijk naar om te zorgen dat alles voor u naar wens is, maar er kan helaas ook wel een wat mis gaan. Als u klachten heeft over de bezorging, de staat van uw product of over onze service, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via de mail, telefonisch of via de chat. Wij zullen u klacht dan zo spoedig mogelijk behandelen. 

Leidt dit niet tot een goede oplossing voor u, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

STUUR ONS EEN E-MAIL

Gratis retourneren

100% tevredenheidsgarantie

Klant is koning

Snel en makkelijk contact

Snelle levering

Binnen 24 uur mogelijk!

Scherpe prijzen

Bespaar makkelijk

Over ons

IJsselmeubel is een jong, groeiend bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie IJsselmuiden, maar richten ons op heel Nederland en sinds kort ook België!

De reden dat we onze producten zo goedkoop aan kunnen bieden is dat we veel processen zelf in handen hebben. Dus geen dure verzending, geen callcenters. Hierdoor hebben we ook korte lijntjes met onze klanten en zijn we erg flexibel. U vraagt, wij draaien. Wij worden echt blij als we een mooi product, helemaal naar jou wens, bij jou kunnen afleveren. 


Wil je een keer komen kijken naar een product van ons? Of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan bijna 24-7 voor je klaar om het antwoord te kunnen geven op jouw vragen. We zien je bestelling graag tegemoet en hopen dat iedereen veel plezier kan beleven aan onze producten!

Adres: Kerkepad 4 
8271 AX IJsselmuiden
Let op: U kunt hier alleen terecht op afspraak.