Garantie
Is het producten bij aankomst al beschadigd of gebeurt er daarna iets wat binnen de garantie valt? Neem dan contact met ons op! We zullen dan zo snel mogelijk naar de juiste oplossing zoeken. 

Montageservice
Bij veel van producten kun je kiezen voor de optie montageservice. Wij monteren de producten op locatie en zetten ze voor je op de plek waar ze moeten staan. Dit scheelt jou weer tijd en moeite! Mocht je de producten wel zelf willen monteren is dit uiteraard ook mogelijk. We leveren de bevestigingsmaterialen er altijd bij samen met een instructie. Mocht je hier niet uitkomen kun je altijd contact met ons opnemen.

STUUR ONS EEN E-MAIL

Gratis retourneren

100% tevredenheidsgarantie

Klant is koning

Snel en makkelijk contact

Snelle levering

Binnen 24 uur mogelijk!

Scherpe prijzen

Bespaar makkelijk

Over ons

IJsselmeubel is een jong, groeiend bedrijf. We zijn gevestigd in het mooie IJsselmuiden, maar richten ons op heel Nederland en sinds kort ook België!

De reden dat we onze producten zo goedkoop aan kunnen bieden is dat we veel processen zelf in handen hebben. Dus geen dure verzending, geen callcenters. Hierdoor hebben we ook korte lijntjes met onze klanten en zijn we erg flexibel. U vraagt, wij draaien. Wij worden echt blij als we een mooi product, helemaal naar jou wens, bij jou kunnen afleveren. 

Wil je een keer komen kijken naar een product van ons? Of zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan bijna 24-7 voor je klaar om het antwoord te kunnen geven op jouw vragen. We zien je bestelling graag tegemoet en hopen dat iedereen veel plezier kan beleven aan onze producten!

Adres: Kerkepad 4 
8271 AX IJsselmuiden
Let op: U kunt hier alleen terecht op afspraak.